Jobb hos oss

Hvis du ikke finner en ledig stilig her med føler at Sør-Norsk Boring kan være en fremtidig arbeidsplass, send gjerne en åpen søknad med cv til oss.

Vi ønsker å komme i kontakt med:  

Erfaren boreriggfører og hjelpemann. 

Sjåfør med CE sertifikat for maskinflytting og planlegging av transport/logistikk i bedriften.

Dyktige stålmontører med erfaring  fra spunt og fundamentering.

Velkommen med din søknad og cv.


Attraktiv økonomilederrolle i veletablert entreprenørbedrift!

Vil du være med på å styre økonomifunksjonen i et veletablert, men samtidig raskt voksende, selskap i en internasjonal konsernstruktur?
Sør-Norsk Boring har en velfungerende økonomifunksjon, men nåværende økonomileder skal over i en annen rolle internt og vi søker derfor en dyktig og erfaren kandidat til å overta dette ansvarsområdet. Kandidaten vi ser etter har bred erfaring innen økonomiområdet og er opptatt av effektivisering, digitalisering og forbedring av rutiner. Per i dag benytter vi en systemplattform bestående av Visma Business, Visma Lønn, OneStop Reporting og SmartDok og vi er opptatt av å videreutvikle bruken av moderne verktøy. Innen få år planlegger konsernet å rulle ut og implementere Navision – Business Central i hele konsernet, inkludert Sør-Norsk Boring.


Sør-Norsk Boring søker lærlinger innen brønn- og borefaget og som industrimekaniker.

Hvis du er interessert i karriere i et selskap med solid økonomi og som satser på de ansatte ta kontakt med oss for en prat.

Lars O. Aulesjord
Daglig leder